Diversen

3D kaarten voor Park De Hoge Veluwe. Het 3D effect is op beeldscherm niet zichtbaar, in werkelijkheid bloedmooi. Serie van 16. Fotografie Wim Weenink. (Ik ben groot liefhebber van zijn werk!)

CD hoes voor Sarah Walder – die voor haar Cello Trip gewerkt heeft met een ‘loopstation’. Hiermee worden korte geluidsfragmenten meerdere malen herhaald. Waanzinnige cd! www.sarah-walder.com. Jaap Berends maakte de bijbehorende videoclip.

Concept, ontwerp en fotografie voor landelijke abri campagne van Stichting ‘Geef Haar Een Kans’. Je hoeft door chemo niet altijd je haar te verliezen, maar bijna niemand weet dit. Daarom wil Stichting ‘Geef Haar Een Kans’ het bestaan van hoofdhuidkoeling veel bekender maken. Mijn eerste concept werd heel enthousiast ontvangen door de opdrachtgever, maar na onderzoek bleek dit beeld toch te indringend. Vervolgens kwam ik na gesprekken met ex-patiënten tot een nieuw beeld waarmee de boodschap heel sec wordt overdragen. (Onderzoek; Verse Peper / Diane Siemelink)

Suseela_poster campagne_Hoofdhuidkoeling_4398_LR

 

 

De ultieme Boomerangkaart. Je kent ze wel, de Boomerang Freecards in café’s. Deze speciale uitgave bedacht ik; ansichtkaarten die aan beide kanten hetzelfde zijn. Waarbij de voorzijde ook een achterzijde is – waardoor de ontvanger een antwoord naar je kan terugschrijven.

Kunst Centraal stimuleert creatief denken in het primair onderwijs. Opdracht; bedenk een creatief geschenk voor een heel beperkt budget. (Geld moet naar het onderwijs gaan en niet naar geschenken.) Deze grote ansichtkaart heeft naast een foto ook een spiegelend oppervlak. Omdat er altijd meer te zien is dan je denkt. Het is een uitnodiging om leniger te kijken. De ontvanger kan er direct mee aan de slag!

Meer projecten