Fotobehang

Fotobehang
Haarscherpe fotografie en oneindig lange fotomuren. Het kan een ruimte direct (en voor relatief weinig budget) een heel eigen sfeer geven. Tegelijk ben ik voorzichtig; sommige locaties vragen om een meer bescheiden opstelling van mij als ontwerper / fotograaf. Waardoor de aandacht naar het juiste kan blijven gaan. Vaak is kleiner grootser en duurzamer.

Voor fotobehang werk ik met verschillende producenten. Nieuw is de mogelijkheid om 3d / lenticulair behang te maken. Mijn voorkeur gaat uit naar 3d details – i.p.v. all over 3d. Dat houdt en muur veel langer boeiend om naar te kijken.

 

 

Particulier / Geborduurd behang
Op maat gemaakt haarscherp fotobehang

 

 


FMP / Fotowand vergaderruimte
Als je van vergaderen ontmoeten wilt maken, dan heb je een sfeer nodig waar men zich durft te openen. Deze blote voeten symboliseren speelsheid, ontspanning, jezelf zijn en beide voeten op de grond. Een ongebruikelijk beeld voor zo’n chique locatie, maar juist onverwachte elementen zorgen vaak voor het breken van ‘t ijs. (Héél wat pedicures gebeld voordat ik deze prachtige Arnhemse voeten vond…)

 

 

 

 

 

 

 


Hotel Doesburg / Concept fotowanden
Een groot nieuwbouw hotel in het fraaie stadje Doesburg. Om de sfeer van Doesburg naar binnen te halen, slingeren levensgrote foto’s de straatjes door het hotel en de restaurants. Fraai vind ik vooral al de hoeken – wat een vervreemdend beeld geeft hier en daar.

 

 

 


Insula Dei Woonzorgcentrum / Fotowand
Deze fotowand loopt van binnen naar buiten en wordt gescheiden door een glazen wand. Het bos wordt zo dichterbij de bewoners gebracht. De ronde betonnen pilaren zijn voorzien van fotoprints boomstammen. (Foto is detail van veel groter geheel. Foto eindresultaat volgt)

 

 

 


Lev Cycling Café / Behang van fietsshirts
300 m2 winkelmuur. Een imposante omvang die om een bescheiden opstelling van mij als ontwerper vraagt; de aandacht mag naar de producten ipv de wanden. Daarom heb ik letterlijk en figuurlijk; ‘behang’ ontworpen; sfeervol, maar op de achtergrond aanwezig. Grafische vertaling van retro fietsshirtjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer projecten