Kerst

Kerstboom op stof; Tiny Trees
De Tiny Trees zijn ‘tiny’ qua ruimte inname en tiny qua footprint. Veel milieuvriendelijker dan een echte kerstboom. Daarnaast geef ik een deel van de opbrengst aan het planten van nieuwe bomen. Bovenstaande kerstboom meet 120 x 180 cm en is verkrijgbaar via mijn webshop www.tiny-trees.nl

 

Kerstballenboom; Tiny Trees
Voor deze kerstboom heb ik kerstballen uit de jaren ’50 gefotografeerd. Mijn eerste bloedmooie vintage kerstbal kreeg ik van mijn grootmoeder. Sindsdien struin ik stad en land af voor mooie exemplaren. De mooiste zie je op dit doek. Bovenstaande kerstboom meet 90 x 120 cm en is verkrijgbaar via mijn webshop www.tiny-trees.nl (ook mét kerstverlichting) Ook van deze bomen gaat een deel van de opbrengst naar het aanplanten van nieuwe bomen voor een gezondere planeet. (Hoera!)

 

Met en zonder kerstverlichting, 120 x 180 cm

Ik vind het zonde om voor een paar weken plezier een kerstboom om te hakken. En ik krijg het al helemaal niet over mijn hart om de boom na kerst op straat te zetten.

Daarnaast belasten kerstbomen het klimaat: veel bomen komen met zwaar vrachtverkeer uit het buitenland. Dan kun je beter van deze oprolbare boom op stof genieten. Een deel van de opbrengst van Tiny Trees gaat naar het planten van nieuwe bomen. Dus je bespaart niet alleen een boom, je draagt ook bij aan nieuwe aanplant. Dat is best een fijne kerstgedachte.

90 x 120 cm

De kerstboom die naaldloos in je interieur past! Ze nemen weinig ruimte in. Handig als je, (net als ik) een beetje ‘tiny’ woont. Of als je komende 1,5-meter-kerst wel wat extra ruimte kunt gebruiken.

Elke boom is ook met LED kerstverlichting verkrijgbaar, uitsluitend via mijn webshop; www.tiny-trees.nl

 

Kerst raamstickers
Speciale kersteditie van de Flat Flowers, gemaakt met de kerstballen van mijn oma. Vrolijk en herbruikbaar: als je ze na kerst terugplakt op het draagvel en ze plat bewaard in een enveloppe, dan heb je er volgend jaar weer plezier van! Verkrijgbaar via mijn webshop: www.flatflowers.nl

 

 

 

 

 

Meer projecten