Relatiegeschenken

Kerst- en relatiegeschenken

Soms groots, ambachtelijk en exclusief. Soms klein en vrolijkmakend. Grote geschenken of kleine weggevertjes; ik maak ze graag vanuit een goed concept. En ook met een beperkt budget kunnen cadeau’s van waarde worden gegeven.

 

 

 

Damen Shipyards / Porseleinen stapelmokken
Damen is een groot Nederlands scheepsbouwconcern. Om het relatiegeschenk een Nederlandse sfeer te geven, heb ik gekozen voor de klassieke Hollandse poseleinen melkbekers. Deze heb ik bedrukt met  foto’s van een recent gebouwd schip, dat zichtbaar wordt als je de bekers op de juiste wijze stapelt.

 

 

 

Damen Shipyards / Houten snijplank met dichtregel
‘Het zachte water trok aan ons voorbij’ – JC Bloem

 

 

GasTerra / Blocnotes
Voor het relatiegeschenk voor GasTerra heb ik me laten leiden door het prachtige trappenhuis in het hoofdkantoor. De foto loopt rondom het hele blok, wat de drukker in eerste instantie on-mo-ge-lijk leek. Toch gelukt.

 

 

 

 

 

 

 


Kunst Centraal / Eindejaarscadeautje
Kunst Centraal stimuleert creatief denken in het primair onderwijs. Opdracht; bedenk een creatief geschenk voor een beperkt budget. Als je met aandacht kijkt zie je veel. Heb je al eens gezien hoe mooi de binnenkant van rode kool is? En hoe prachtig frietvorkjes eigenlijk zijn? Voor Kunst Centraal bedacht ik deze ‘kijkjes’; afscheurbare labeltjes waarmee je zichtbaar maakt wat voor moois je ziet. Op de Pinterest pagina van Kunst Centraal kun je kiekjes van je kijkjes plaatsen én zien wat anderen zien.

 

 

 

 

 


Kunst Centraal / Eindejaarscadeautje
Kunst Centraal stimuleert creatief denken in het primair onderwijs. Opdracht; bedenk een creatief geschenk voor een heel beperkt budget. Deze grote ansichtkaart heeft naast een foto ook een spiegelend oppervlak. Omdat er altijd meer te zien is dan je denkt. Zoals bij deze spiegel die ik op de grond gelegd heb; nu is zowel de grond als de lucht zichtbaar. Dit eindejaarscadeautje is een uitnodiging om leniger te kijken.

 

 


Provincie Drenthe / Schaal van aardewerk
Een fotoprint op aardewerk van typisch Drents gouden oorijzer (18e eeuw) en een kanten mutsje.

 

 

 


Vereniging Eigen Huis / Vilten onderzetters
Een set van 5 vilten onderzetters in de vorm van een huisje verpakt in een mooie banderol.

 

 

 


Design Destrict / Deelname
Fotoprints op keramiek, set van 6 verschillende kop en schotels.

 

 


Nuffic Study in Holland / Flat Flowers raamstickers
Geschenk voor buitenlandse studenten die in NL komen studeren.

 

 

 

 

 


Katharos Kunstgeschenken / Tulpenvaas
Bij deze opdracht, een exclusieve porseleinen tulpenvaas in kleine oplage, heb ik hulp de ingeroepen van Mark van der Woning.

Meer projecten